USR PLUS cere amânarea adoptării regulamentului de salubritate la Sibiu

267

Grupul consilierilor USR PLUS Sibiu solicită amânarea ședinței extraordinare convocate vineri, la ora 13:00, pentru aprobarea taxei de salubrizare în municipiul Sibiu.

„Această convocare nu respectă Codul administrativ, conform Ordonanței de urgență nr. 57 din 3 iulie 2019 privind Codul administrativ – art. 134 convocarea ședințelor extraordinare se face cu trei zile înainte. Neaflându-ne într-o situație de forță majoră sau maximă urgenţă pentru rezolvarea intereselor locuitorilor municipiului convocarea unei ședințe de îndată nu este justificată. În acest context grupul consilierilor USR PLUS au solicitat doamnei Primar Astrid Fodor și consilierilor locali amânarea pentru ziua de luni a săptămânii viitoare sau orice altă zi a săptămânii viitoare”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook USR Sibiu.
Consilierii USR PLUS spun că, în ședința Consiliului Local de săptămâna trecută, Astrid Fodor a spus că le va prezenta consilierilor locali avizul de la ADI Eco și aceștia vor fi consultați. „Acest lucru nu s-a întâmplat, iar regulamentul transmis pentru aprobare, cu 43 de ore înainte de ședință, nu conține avizul consultativ de la ADI Eco”, se arată în postare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.