fbpx

Ciobotariu vrea întăriri la FC Hermannstadt – Juvhel Tsoumou pe lista achizițiilor

2.952

Antrenorul principal al celor de la FC Hermannstadt spune că în perioada următoare ar putea ajunge la echipă 2-3 jucători noi. Sibienii ar vrea readucerea fostului atacant Juvhel Tsoumou.

Evoluțiile modeste ale celor de la FC Hermannstadt îi determină pe cei din conducere să se gândească la noi transferuri, lucru recunoscut și de actualul antrenor al echipei. „Încercăm să mai aducem jucători, nu este niciun secret. Vreau să am concurenţă pe posturi, să am 2-3 variante pentru meciurile care urmează. Va veni play-out-ul şi trebuie să avem jucători, ca să putem să obţinem rezultate. Avem şi lipsuri, pe care terbuie să le remediem, să le îndreptăm. Eu zic că uşor, uşor ne punem pe drumul bun, pe un drum pe care au vreau să îl parcurgem, cu rezultate bune şi cu jocuri bune”, a declarat Liviu Ciobotariu, potrivit TV Telekom Sport.
Pe lista posibilelor transferuri se află și atacantul Juvhel Tsoumou, cel care a mai evoluat la Sibiu în sezoanele trecute. Se pare însă că atacatul ar avea pretenții financiare destul de mari. Surse de încredere au explicat pentru Ora de Sibiu, că Tsoumou a cerut inițial un salariu de 7000 de euro pe lună, după care s-a răzgândit și a cerut 10.000 de euro pe lună. Deocamdată cele două părți nu au ajuns la vreo înțelegere.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.