cabluri curent

Sibienii care locuiesc pe Aleea Filozofilor sunt indignați de faptul că pe strada lor, cablurile de curent electric sunt montate necorespunzător și prezintă pericol deoarece se rup des.

Sibienii din zonă se declară nemulțumiți de faptul că firele de curent nu sunt montate corespunzător și atârnă, fiind la înălțime mică, astfel că foarte des se întâmplă să fie atinse de mașinile mari și să se rupă.

”Este deplorabil ca o stradă centrală să aibă aspectul acesta din cauza firelor de pe stâlpi, unde fiecare le prinde cum știe, iar incompetența Soma, mai precis șoferul utilajului de gunoi ajunge a patra oară să le rupă și să plece fără nici o problemă, asta în cazul în care este interzis să urce pe trotuar, ceea ce a și făcut. Nu se poate sesiza nimeni că suntem fără acces la utilitățile de cablu rupte, asta fiind a patra oară?”, spune o sibiancă de pe Aleea Filozofilor.

Ce spune Primăria

Primăria Sibiu spune că pe străzile și în cartierele modernizate în ultimii ani, a instalat tubulatura pentru coborârea cablurilor suspendate pe stâlpi, un program care va continua pe măsură ce se inițiază lucrări pe alte străzi. Coborârea cablurilor în tubulatura creată de Primăria Sibiu va fi realizată de fiecare societate deținătoare a rețelelor de energie sau telecomunicații.

”Pe Aleea Filozofilor nu a fost instalată încă tubulatura subterană pentru coborârea acestor cabluri. Precizăm că responsabilitatea gestionării cablurilor revine fiecărei firme proprietară a rețelelor. Având în vedere problemele sesizate pe Aleea Filozofilor, Primăria Sibiu va notifica firmele în cauză pentru ca acestea să ridice cablurile la o înălțime corespunzătoare, care să evite pe viitor astfel de situații.”, spune purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore.

Comentariul meu

Lasă un răspuns