medic din sibiu, mesaj pentru părinți - "le recomand să mai aibă răbdare cu școala"
Foto pagina publică Facebook

Un medic de familie din Sibiu avertizează asupra riscurilor la care se expun părinții și bunicii care au probleme medicale după reluarea școlii. Specialistul le recomandă adulților să-i țină pe copii acasă. O altă variantă este ca de copii să se ocupe doar persoanele sănătoase.

Mesajul medicului Eduard Egri este pentru locuitorii Sibiului, unul dintre orașele grav afectate de pandemie. El le recomandă adulților care au probleme medicale să fie foarte atenți după reluarea școlii, scrie Mediafax.

„Atenționare pentru copiii îngrijiți de bunici sau persoane vulnerabile, mai aveți câteva ore să vă gândiți și organizați! În condițiile în care Sibiul este pe primul loc din țară ca mortalitate calculată la 100.000 locuitori, de la începutul pandemiei, iar in ultima săptămână cazurile au înregistrat o creștere de 47% față de săptămâna precedentă, le recomand părinților ai căror copii sunt îngrijiți de persoane vulnerabile, cu boli cronice, în vârstă și nevaccinate să mai aibă rabdare cu școala/grădinița să vedem cum evoluează lucrurile sau până se vaccinează cei vulnerabili din familie. O altă variantă dacă îi duc în colectivitate ar fi să aibă grijă exclusiv ei de copii și să limiteze întâlnirile acestora cu bunicii, bone și alte persoane vulnerabile”, a scris, pe Facebook, medicul Eduard Egri.

Incidența infectărilor este 1,09 la mia de locuitori în județul Sibiu si 1,71 la mia de locuitori în municipiul Sibiu.

Sursa: Mediafax

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Să-ti dai tu masca jos IPOCRITULE. Din cauza ta și a unora ca TINE, se distruge o generație de COPII, care trebuie să învețe, pt o BOALĂ, a cărei rată de mortalitate, nu este cu nimic ieșită din comun, fața de celelalte. Mai terminați odată.