fbpx

Grădiniță închisă din cauza lucrărilor nefinalizate – Copiii au rămas acasă

0 480

⇓ Ascultă știrea ⇓

O grădiniță dintr-un sat din județul Sibiu rămâne în continuare închisă, însă nu din cauza pandemiei de COVID-19. Copiii vor sta acasă din cauză că unitatea de învățământ este renovată, iar lucrările nu au fost finalizate, notează AGERPRES.

Este vorba despre grădiniţa din satul Agârbiciu, comuna Axente Sever, din judeţul Sibiu. Aceasta este singura unitate de învăţământ din judeţ care nu şi-a redeschis, luni, porţile pentru cei 34 de copii.

„La Axente Sever, la grădiniţa din Agârbiciu, din cauză că lucrările începute de primărie pentru reabilitarea clădirii nu sunt finalizate, copiii nu au spaţiu fizic unde să meargă. Este vorba de 34 de copii”, a explicat Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al IȘJ Sibiu.

Primăria comunei Axente Sever a asigurat IŞJ Sibiu că reabilitarea grădiniţei din satul Agârbiciu va fi gata până la finalul lunii februarie, în aşa fel încât copiii să revină în clădire.

În judeţul Sibiu, doar trei unităţi de învăţământ au început, luni, orele în scenariu roşu: şcoala şi grădiniţa din comuna Alma şi grădiniţa din satul Agârbiciu, comuna Axente Sever. La Alma, cei 69 de preşcolari şi elevi învaţă încă de acasă din cauza ratei infectării cu noul coronavirus.

Cele mai multe unităţi din judeţul Sibiu au început, luni, cursurile în sistem mixt, potrivit datelor IŞJ.

Sursa: AGERPRES

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.