copil batut parc

Scene extrem de violente s-au petrecut duminică într-un parc din Hunedoara. Un copil a fost agresat de către un bărbat, care l-a trântit pur și simplu la pământ.

Un adolescent a ajuns la spital după ce a fost agresat de tatăl copilului cu care s-a luat la bătaie. Ulterior, adultul și-a lovit și propriul copil. Incidentul s-a produs într-un parc din orașul Hunedoara. Copilul și tatăl său au fost audiați de polițiști, iar bărbatul a fost retinut.
Incidentul din parcul hunedorean a fost anunțat la 112. Polițiștii au stabilit că în timp ce se aflau lângă un leagăn doi copii de 7 și de 13 ani s-au certat, iar tatăl celui mai mic l-a trântit la pământ pe adolescent.

https://youtu.be/CnpFWkwPoCs

Victima a fost transportată de un echipaj al ambulanței la spital pentru îngrijiri medicale.Ulterior, bărbatul l-a lovit și pe fiul său.
Polițiștii au întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violențe si violență în familie, iar persoana bănuită a fost condusă la sediul Poliției. După audieri, bărbatul a fost retinut pentru 24 de ore.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns