Adolescenta care s-a aruncat în fața trenului la Sibiu, fiica unui chirurg de la Spitalul Militar

69.102

Fetița în vârstă de 13 ani, care a murit, luni seara, după ce s-a aruncat în fața unui tren în cartierul Ștrand este fiica unui medic chirurg de la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” din Sibiu.

Copila, în vârstă de numai 13 ani, a decedat, luni seara, după ce s-a aruncat în fața unui tren, în zona străzii Dimitrie Cantemir din cartierul Ștrand din Sibiu. Potrivit surselor Ora de Sibiu, fetița s-ar fi sinucis. Mecanicul trenului, condus pe ruta Teiuș – Sibiu, a frânat cât a putut atunci când a văzut-o, însă impactul nu a mai putut fi evitat.

VEZI VIDEO DE LA FAȚA LOCULUI AICI

Fetița (M.M.) este fiica unui medic chirurg de la Spitalul Militar din Sibiu. Avea 13 ani și era elevă în clasa a VII-a la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” din municipiu.

Vă reamintim că totul s-a petrecut luni seara, în jurul orei 19:00, la trecerea de cale ferată din cartierul Ștand, în zona străzii Dimitrie Cantemir. Mecanicul a sunat la 112 imediat după producerea tragicului eveniment. La fața locului au ajuns de urgență echipaje SMURD din cadrul ISU Sibiu. Trupul fetiței a fost scos de sub tren, însă nu s-a mai putut face nimic pentru ea. Aceasta a murit pe loc.

Cazul fetiței a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu. În prezent, se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Arată comentarii (3)