fbpx

COMUNICAT Cum se fac abonamentele gratuite Tursib pentru elevi

1 456

⇓ Ascultă știrea ⇓

La revenirea copiiilor la şcoală, Tursib reamintește că elevii cu domiciliul în municipiul Sibiu, sau care sunt înmatriculaţi la una dintre instituţiile acreditate/autorizate de învătământ din Sibiu, pot circula cu mijloacele de transport în comun ale Tursin pe baza unor abonamente gratuite.

Pentru a beneficia de acest drept, îi invităm pe toţi cei care încă nu şi-au făcut un abonament în acest an şcolar, să intre pe site-ul nostru, la capitolul “Abonamente gratuite copii”- https://tursib.ro/page/abonamente-gratuite-copii. Aici vor găsi toate informaţiile necesare. Puteţi transmite documentele necesare online, direct de pe site, sau puteţi opta să vă activaţi abonamentul la agenţia Tursib din Calea Dumbrăvii nr. 135, sau la casieria noastră de la sediul central de pe strada Munchen nr. 1.

De asemenea, reamintim tuturor celor care şi-au făcut deja abonament faptul că, pentru a fi activ, abonamentul gratuit trebuie activat lunar. Pentru a uşura acest proces, am oferit beneficiarilor opţiunea de a solicita încărcarea automată a acestuia, în fiecare lună, pană în august 2021 inclusiv. Pentru a activa această opţiune de încărcare automată, îi invităm pe toţi cei interesaţi să intre tot pe site- ul nostru – https://tursib.ro/abonament/gratuit, unde pot activa abonamentul online şi unde vor putea bifa şi opţiunea de încărcare automată pentru fiecare lună până la finalul anului şcolar în curs. Activarea automată poate fi solicitată de asemenea şi la punctele de vânzare Tursib, unde li se va solicita să completeze un foarte scurt formular în acest sens.

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Calator scrie

    Care este motivatia abonamentelor gratuite pentru elevi ? Ce motiv are un tanar de 16 ani de exmplu sa refuze mersul pe jos ? Sibiul este un oras mic . In 30-40 de minute poti ajunge din orice cartier pe jos pana in centru , unde este majoritatea liceelor. Generatii intregi am facut liceul mergand pe jos. Tinerii de astazi fac oricul mult prea putina miscare, ii incurajam sa faca si mai putina. Exista abndon scolar in orasul Sibiu din cauza ca elevii nu pot ajunge la scoala ? Daca tot se doreste descurajarea elevilor de a face miscare, sa se introduca autobuze scolare. Asa nu se mai poate ajunge la locul de munca la ora 8, autobuzele fiind arhipline de elevi si studenti.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.