furt din magazin e1547127653698
Foto Arhivă

Un bărbat a fost reținut de polițiștii sibieni după ce, la mijlocul lunii ianuarie, a agresat o femeie în magazin și a furat mai multe produse cosmetice de la raft. Totul s-a petrecut în Sibiu.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit că ar fi agresat o femeie și a sustras mai multe produse de pe raftul unui magazin din municipiul Sibiu.

„În fapt, la data de 19.01.2021, o sibiancă a sesizat în scris Poliția Municipiului Sibiu cu privire la un eveniment produs în data de 16.01.2021. Sibianca a sesizat că la data de 16.01.2021, în jurul orei 16:00, în timp ce se afla într-un hypermarket din oraș ar fi fost agresată de către un bărbat necunoscut care ar fi sustras mai multe produse cosmetice de pe raft”, informează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma activităților specifice desfășurate, în cursul zilei de luni polițiștii specializați în investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au identificat un bărbat, în vârstă de 22 de ani, sibian, bănuit de săvârșirea acestei fapte.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. În cursul acestei zile, urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de lucrătorii Biroului Investigații Criminale Sibiu.

Comentariul meu

Lasă un răspuns