fbpx

FOTO: Șelimbărul a finalizat centrul de vaccinare de la Shopping City – Grecu: „Nu ne-a costat niciun leu”

820

Centrul de vaccinare de la Shopping City Șelimbăr a fost finalizat. Marius Grecu, primarul comunei, spune că amenajarea a fost făcută cu „zero costuri”.

centru vaccinare mall selimbar1

Centru de vaccinare din Șelimbăr este gata. „Am reușit să-l realizăm cu zero costuri”, a precizat primarul Marius Grecu. Centrul se află în incinta mall-ului Shopping City.

Primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu, a anunțat, marți, că centrul de vaccinare de la Shopping City Șelimbăr este finalizat și că poate fi operațional.

centru vaccinare mall selimbar2 centru vaccinare mall selimbar3

„Mă bucur că am reușit să finalizăm acest centru în termenul propus și, mai mult decât atât, pentru că datorită colaborării foarte bune că NEPI Rockcastle, amenajarea nu a costat niciun leu administrația locală. Sperăm ca acest centru să deservească un număr mare de persoane, astfel încât să putem ieși cât mai rapid din această pandemie. Este un pas mic făcut de administrația locală și sperăm ca alături de alți pași foarte mici, făcuți de noi toți, pași care țin de igienă și respectarea legilor date în context pandemic, să ieșim cu bine din această perioadă neagră”, a declarat primarul Marius Grecu.

Pe lângă centrul de vaccinare din Șelimbăr, Instituția Prefectului a anunțat că sunt operaționale alte trei centre de vaccinare, două fluxuri noi la Sibiu, în centrul de vaccinare existent deja de la Redal Expo și la Cisnădie, la Casa de Cultură.

centru vaccinare mall selimbar4

Toate aceste noi puncte de vaccinare vor fi funcționale din data de 15 februarie.

Autoritățile precizează că înscrierea pentru vaccinare se va putea realiza începând de miercuri, 10 februarie, și se adresează persoanelor care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv cele cu boli cronice, vârstnici peste 65 de ani și lucrătorii care desfășoară activități în domenii esențiale.

Modalitățile de programare la vaccinare sunt aceleași, atât prin intermediul platformei electronice, medicul de familie/ curant, cât și prin call center, la numărul unic 021. 414.44.25.

În acest moment, în municipiul Sibiu sunt operaționale două puncte de vaccinare la Redal Expo. În județ mai este un centru de vaccinare la Mediaș, unul la Avrig și încă unul la Agnita.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.