Serviciu lansat de Primăria Șelimbăr prin care oamenii nu mai sunt nevoiți să ducă actele la ghișeu

772

Primăria Șelimbăr anunță că locuitorii comunei vor beneficia de un nou serviciu, menit să ușureze cât mai mult relația cetățenilor cu primăria. Este vorba despre „DOCUBOX”, prin care actele care nu pot fi transmise online pot fi preluate la orice oră de la căsuțe poștale.

Administrația locală din Șelimbăr anunță un nou serviciu menit să ușureze și mai mult relația cetățenilor cu primăria. Este vorba de DOCUBOX, un serviciu prin care actele care nu pot fi transmise online pot fi preluate la orice oră de la căsuțe poștale, asemănătoare cu cele folosite de companiile de comerț online sau cele de livrare.

„Locuitorii din Șelimbăr pot transmite on line primăriei orice document sau sesizare, însă mai mult decât atât, acum vor putea și prelua documentele pentru care în mod normal trebuia să se deplaseze la un ghișeu, deschis între anumite ore. În contextul pandemiei, dar și pentru că tendința noastră este de a ține pasul cu tehnologia anunțăm acum un nou serviciu prin care aceste documente care conțin semnătură olografă și nu pot fi transmise online, pot fi ridicate la orice oră din zi sau din noapte. Le mulțumesc celor de la TNT Computers pentru parteneriat și pentru lucrurile bune pe care le-am realizat împreună”, a declarat primarul Marius Grecu.

video

Sistemul DOCU BOX, propus cetățenilor din Șelimbăr, este asemănător sistemului easy box, utilizat de magazinele online. Pentru documentele care încă au nevoie de semnătură olografă, primăria va pune la dispoziție cutii de depunere a actelor. Acestea vor genera un număr de înregistrare de îndată ce sunt închise, iar cetățenii își pot prelua apoi de aici documentele în original. DOCU BOX este un sistem care va fi implementat în prima jumătate a acestui an.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.