Sibieni prinși la furat de lemne în pădurea din Brateiu

780

Două persoane au fost prinse la furat de lemne în pădure la Brateiu. Un angajat al Ocolului Silvic Dumbrăveni le-a găsit și a anunțat poliția. Hoții au încărcat materialul lemnos într-o căruță și voiau să ajungă în localitatea Buzd.

„La data de 10 februarie a.c., în jurul orei 14,45, Poliția Municipiului Mediaș a fost sesizată de către un angajat al Ocolului Silvic Dumbrăveni, cu privire la faptul că ar fi identificat două persoane de sex masculin care au tăiat material lemnos din pădurea situată pe raza comunei Brateiu, în extravilanul satului Buzd, pe care l-au încărcat într-un atelaj hipo pentru de a le transporta în localitatea Buzd”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La fata locului s-a deplasat cu operativitate patrula intercomunală a Secției 2 Poliție Rurală Mediaș, fiind identificat un bărbat în vârstă de 31 de ani din Brateiu, care ar fi tăiat ilegal și ar fi sustras cantitatea de 0,78mc material lemnos, carpen, din fondul forestier al comunei de domiciliu.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de tăiere ilegală și furt de arbori din fondul forestier național, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Dumbrăveni.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.