fbpx

Două cazuri de COVID depistate în școlile din Sibiu

0 3.554

⇓ Ascultă știrea ⇓

Două cazuri de coronavirus au fost raportate, vineri, în două unități de învățământ din județul Sibiu. Este vorba despre doi elevi confirmați pozitiv.

„Menționăm că în 12.02.2021 au fost raportate 2 cazuri de îmbolnăvire cu SARS-CoV-2 la câte un elev din Liceul Teoretic ”Onisifor Ghibu” Sibiu (clasa a XII-a) și din Colegiul Tehnic ”August Treboniu Laurian” Agnita (clasa a XI-a).
Ca urmare, săptămâna viitoare (15-19.02.2021), în județul Sibiu un număr de 16 881 elevi (26,09%), din cei existenți în unitățile de învățământ, vor desfășura orele în sistem on-line”, anunță Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al IȘJ Sibiu.

Pe parcursul acestei săptămâni (08-12.02.2021), 8 cadre didactice și un angajat ce aparține personalului nedidactic nu au desfășurat activități specifice postului în unele unități de învățământ, fiind în carantină sau izolare înainte de data de 8 februarie 2021, iar 5 elevi au intrat în izolare ca urmare a faptului că au fost contacți direcți cu alte persoane confirmate pozitiv la virsul SARS-CoV-2.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.