Dragostea se vede mai bine prin lentilele de la OptyU – De Valentine`s Day vă îndrăgostiți de reducerile lor

Că e vară, că e iarnă, că e Ziua Îndrăgostiților, OptyU este mereu aproape de clienții săi și dorește să îi ”vadă” cât mai mulțumiți. Așa că și în acest an, de Valentine`s Day, reducerile trag cu ochiul. Și nu sunt doar pentru cei îndrăgostiți sau pentru cei care vin la OptyU cu partenerul sau partenera, ci pentru oricine, pentru că la OptyU dragostea nu e condiționată.

Așa că, fie că sunteți îndrăgostiți sau nu, un drum la unul din cele două magazine OptyU – din mall Șelimbăr sau mall-ul din Sibiu- vă poate aduce numai beneficii. Reducerile de 20% se aplică la toate perechile de ochelari de soare, dar și la ramele pentru ochelarii de vedere, în zilele de 13 și 14 februarie.

Și astfel, cu ceva mai puțini bani, puteți purta ochelari de soare de la cele mai bune și cunoscute brand-uri- Gucci, Balenciaga, Versace, Prada, Chopard, Zilli, Valentino. Mai ales că în curând va începe sezonul cu soare, o pereche de ochelari de soare calitativi e binevenită.

Iar ramele pentru ochelarii de vedere sunt un accesoriu care trebuie ales cu grijă. Și la preț redus, e și mai bine.
Dar, nu doar ramele contează, lentilele sunt poate mai importante. Așa că unele calitative și cu dioptrii bine alese tot la OptyU se găsesc.

Consultațiile pentru stabilirea dioptriilor sunt gratuite și se fac cu cel mai performant aparat, unic în România- Vission-R 800.

 

optyu ofertereduceri optyuziua indragostitilor optyu
Comentarii (0)
Comentează