ambulanta
FOTO: arhivă

Un incendiu a izbucnit vineri seara în localitatea Rășinari. Garajul din curtea unei femei a luat foc din cauza supraîncălzirii unei centrale termice. Sibianca a vrut să își salveze bunurile, astfel că a intrat în foc. Acum are arsuri grave pe corp.

În această seară pompierii militari ai Detașamentului Sibiu au fost solicitați să intervină de urgență în localitatea Rășinari pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un garaj din cauza supraîncălzirii unei centrale termice cu combustibil lichid.

„La fața locului s-au deplasat prompt 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 echipaj SMURD. De asemenea, în sprijin au sosit și membrii SVSU Rășinari cu 1 autospecială de stingere. Incendiul, care amenința casa de locuit aflată în imediata apropiere, a fost stins de pompierii militari sprijiniți de membrii SVSU Rășinari, în limitele găsite. A ars garajul pe o suprafață de cca 50 mp și diverse materiale depozitate în interiorul spațiului”, transmite Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

O femeie a intrat în flăcări să-și salveze lucrurile

Proprietara garajului a intrat în foc pentru a-și salva bunurile. Are arsuri grave, de gradul 2 și 3, în mai multe zone ale corpului.  „Proprietara, o femeie de circa 53 ani care a pătruns în garajul cuprins de flăcări pentru a-și salva bunurile, a fost rănită și s-a deplasat cu un autoturism personal spre spital înainte de sosirea forțelor la fața locului”, spune Voina.

În momentul deplasării s-a apelat numărul de urgență 112 iar un echipaj SAJ a intervenit la punctul de întâlnire preluând victima în scopul acordării îngrijirilor medicale și transportul la spital. „Victima a fost transportată cu mijloace proprii spre Sibiu, ea întâlnindu-se cu echipajul SAJ pe traseul dintre Rășinari și Sibiu. Femeia prezenta arsuri de gradul 2 si 3 pe membrele inferioare, zona gambelor si zona plantara. Deasemenea a prezentat arsuri si pe toracele posterior. Victima a fost monitorizata si a primit asistenta medicală de urgență specifica arsurilor apoi transportata la UPU Sibiu”, spune Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns