Shopping City Sibiu vine în ajutorul îndrăgostiților cu reduceri și idei de cadouri în Luna Iubirii

În februarie, Shopping City Sibiu a pregătit bucurii pentru toți membrii familiei care aleg să își petreacă timpul liber alături de cei dragi, să se bucure de alegerea cadourilor perfecte la shopping sau să se relaxeze în doi la unul dintre restaurantele din food court.

Surprize  de Sf. Valentin și Dragobete

Așadar, în acest weekend (13 & 14 februarie), precum și în 24 februarie, în intervalul orar 14:00 – 20:00, la Shopping City Sibiu se împart bucurii mici și mari în centrul comercial. Clienții vor primi o surpriză dulce și baloane, însoțite de un mesaj – inimioară prin care se vor putea înscrie la Info Point într-o tombolă cu premiu: set de parfumuri pentru ea si el. Surprizele vor continua și în online, pe pagina de facebook, unde se vor câștiga și alte premii, în cadrul unui concurs online desfășurat în perioada 20 – 24 februarie.

În plus, în acest weekend, Shopping City Sibiu devine și destinație de cadouri pentru cei în căutare de obiecte unicat, putând găsi aici: produse hand made, bijuterii apare și antichități.

De asemenea, pe toată durata lunii, magazinele și restaurantele din centrul comercial au pregătit reduceri speciale pentru îndrăgostiții aflați în căutarea cadoului ideal pentru Sfântul Valentin.

Pentru cei care nu s-au hotărât ce să ofere în perioada aceasta, cardurile – cadou de cumpărături Shopping City Sibiu sunt o opțiune foarte bună, oferind posibilitatea achiziționării a mai multor tipuri de produse, din magazinele partenereȘ https://shoppingcitysibiu.ro/voucher/.

Măsuri de siguranță și distanțare socială implementate în food court-ul Shopping City Sibiu:

  • Vizitatorii au la dispoziție dispensere cu dezinfectant în mai multe puncte-cheie din food court
  • Mobilierul și suprafețele atinse des sunt curățate și dezinfectate cu o frecvență crescută
  • Mesele sunt reorganizate astfel încât să permită distanțarea fizică de 2 metri
  • Purtarea mășii de protecție este obligatorie atunci când persoanele nu se află la masă

Măsuri sporite de protecție în mall pentru #shoppingînsiguranță

Shopping City Sibiu a implementat toate măsurile necesare de prevenție, în linie cu recomandările autorităților, pentru ca vizitatorii să beneficieze de o experiență la cumpărături în siguranță în contextul crizei sanitare: a fost implementată obligativitatea purtării măștii de protecție de către clienți și angajați și controlul temperaturii la intrarea în centrul comercial, iar distanțarea socială de minimum 2 metri este asigurată prin instalarea benzilor de distanțare socială, pentru un shopping responsabil și în siguranță.

De asemenea, centrul garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Shopping City Sibiu: certificat internațional pentru măsurile de prevenție Covid-19  

Shopping City Sibiu a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Puteți urmări campaniile Shopping City Sibiu aici www.shoppingcitysibiu.ro  și pe facebook.com/shoppingcitysibiu/

Despre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, C&A, H&M, New Yorker, Deichmann, Humanic, DM, Takko, Mohito, Cropp, House, De Facto, Mizar,Triumf, Penti, Teilor, Smyk, Sabon, Optiblu, Sizeer, CCC, Pandora sau Noriel.

Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului și peste 50 de noi spații de cumpărături și divertisment.

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1, şi dispune de 2.500 de locuri de parcare.

 

gragobeteshopping city sibiuvalentines
Comentarii (0)
Comentează