Concurs pentru îndrăgostiți și copii la Muzeul Astra în „Săptămâna lui Dragobete”

819

Muzeul ASTRA organizează în perioada 20.02 – 26.02.2021 evenimentul „Săptămâna lui Dragobete”. Inițiativa va avea două coordonate, una destinată cuplurilor de îndrăgostiți, cealaltă pregătită special pentru copii cu spirit de inițiativă. Timp de o săptămâna, toți îndrăgostiții și copiii vor putea participa la două concursuri cu premii special pregătite pentru Sărbătoarea Dragobetelui.

Concurs pentru îndrăgostiți

Primul concurs este unul care cuprinde mai multe elemente vizuale, care reliefează patru povești de dragoste vechi de peste un secol. Este vorba despre patru fotografii din arhiva Muzeului ASTRA, bine ascunse în diferite case tradiționale din muzeu. Cuplurile de îndrăgostiți trebuie să recreeze, practic, în felul lor, cele patru imagini din trecut și să se fotografieze ca atare. Imaginea aleasă să-i reprezinte, trebuie postată apoi pe evenimentul „Saptamana lui Dragobete” de pe pagina Muzeului ASTRA, iar cuplul care strânge cele mai multe like-uri va câștiga o ședință foto în Muzeul ASTRA, realizată de un fotograf profesionist.

Pe scurt, cei care vor să participe trebuie să facă următoarele:

1. Like și share la pagina de facebook a Muzeului ASTRA https://www.facebook.com/muzeulastrasibiu

2. Să descarce aplicația MUZEUL ASTRA APP de pe Magazin Play sau App Store

3. Să folosească harta din secțiunea ”În apropierea ta” si să găsească gospodăriile unde a fost ascunsă poza aleasă de tine.

3. Să reproducă imaginea și să încarce poza pe pagina de facebook a muzeului https://www.facebook.com/muzeulastrasibiu în cadrul evenimentului ”Săptamana lui Dragobete”

4. Să convingă mai mulți prieteni să le dea like pozei ca să câștige.

Concurs pentru copii

„Dragobetele sau Sărbătoarea Dragostei, după tradiția românească, este denumit în unele zone și LOGODNICUL PĂSĂRILOR. Se spune că în această zi păsărelele își aleg perechea pe viață și încep să își construiască cuibul pentru viitorii pui. De aceea am pregătit la Muzeul ASTRA și un concurs si pentru cei mici! În perioada 20-26 februarie 2021, toți copii vigilenți care vor găsi cât mai multe cartonașe cu diferite păsărele, ascunse prin Muzeu, vor fi premiați cu o insignă de merit cu Muzeul ASTRA și vor primi titlul oficial de prieteni ai muzeului!”, anunță reprezentanții Muzeului Astra.

Toți cei care se vor înscrie, vor avea parte de pliante speciale cu regulamentele concursurilor, pe care le vor primi la intrarea principală în Muzeul ASTRA.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.