FOTO: A început vaccinarea la centrul de la mall-ul din Șelimbăr

1.612

S-a dat startul vaccinării la Șelimbăr. Centrul a fost deschis, luni, 15 februarie, în cadrul mall-ului Shopping City.

Primele vaccinări la Șelimbăr au avut loc încă de la primele ore ale dimineții în centrul amenajat de către Primăria Șelimbăr în incinta Shopping City Sibiu. centru vaccinare selimbar 2

centru vaccinare selimbar 4 centru vaccinare selimbar 5

La primele programări s-au prezentat pentru vaccinare cetățeni ai comunei Șelimbăr, care s-au arătat extrem de încântați de existența acestui centru, într-un spațiu ușor accesibil pentru toată lumea.

Primarul Marius Grecu, împreună cu prefectul județului Sibiu Mircea Crețu, și directorul DSP Sibiu, colonelul Daniel Chelcea, au fost prezenți la primele ore ale dimineții, pentru a se asigura că totul decurge conform procedurilor agreate de către Comitetul național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva Covid-19. centru vaccinare selimbar 8 centru vaccinare selimbar 6 centru vaccinare selimbar 1

Prefectul județului a fost asigurat de către persoanele deja vaccinate că procedeul a fost unul nedureros, iar cadrele medicale sunt implicate.

„Demararea campaniei de vaccinare la Șelimbăr este un pas important, și sperăm că alături de alți pași mai mici, făcuți de noi toți, pași care țin de igienă și respectarea legilor date în context pandemic, să ieșim cu bine din această perioadă neagră”, a declarat, după vizită, primarul Marius Grecu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.