Prognoza pe patru săptămâni – Oscilează zilele calde cu cele friguroase

417

Finalul lunii februarie vine cu temperaturi în creștere. Dar, meteorologii spun că apoi, până pe 8 martie, vremea se va răci din nou. Apoi, temperaturile revin la normal, scrie mediafax.ro.

ANM a actualizat, marți, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

Săptămâna 15 – 22 februarie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval, în jumătatea estică a țării, dar mai ales extremitatea de nord-est, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-vestice.

Săptămâna 22 februarie – 1 martie

Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, dar cu o abatere termică pozitivă ușor mai accentuată în sud-vest.Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toată țara, dar mai ales în zonele montane din vestul teritoriului.

Săptămâna 1 – 8 martie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării.Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 8 – 15 martie

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.