tehnicianul lui fc heramannstadt desemnat antrenorul etapei după succesul cu fcsb

Liviu Ciubotariu a fost ales antrenorul echipei ideale a etapei cu numărul 23, după ce a obținut prima sa victorie de la numirea la conducerea tehnică a echipei FC Hermanstadt chiar împotriva liderului Ligii 1, FCSB.

LPF a alcătuit la finalul rundei echipa ideală, în care se regăsește și Romario Pires, autorul golului victoriei din partida FC Hermanstadt-FCSB.

Iată cum arată Echipa ideală a etapei a 23-a, publicată de lpf.ro:

Portar

Victor Râmniceanu (FC Voluntari / 30 de ani) – Graţie intervenţiilor sale, ilfovenii s-au întors de la Cluj cu un punct. Prinde echipa etapei pentru a doua rundă la rând.

Fundași

Deian Sorescu (Dinamo / 23 de ani, FOTO) – Este cel mai în formă jucător din lotul lui Dinamo. Contra covăsnenilor, a acoperit bine întreg flancul drept al roş-albilor.

Grigore Turda (FC Argeş / 23 de ani) – Titularizat pentru a șasea oară în primul său sezon în Liga 1, fundaşul piteştenilor şi-a trecut în premieră numele pe tabelă, golul izbutit fiind unul de trei puncte.

Erico da Silva (UTA / 31 de ani) – A înscris a patra oară pentru UTA în ediţia curentă, fiind golgheterul arădenilor. Trei dintre goluri au fost marcate în prelungiri!

Alexandru Vlad (FC Voluntari / 31 de ani) – A consumat multă energie pe durata partidei. Banda dreaptă a campioanei nu a mai fost la fel de periculoasă și datorită evoluției sale.

Mijlocași

Alexandru Mateiu (Universitatea Craiova / 31 de ani) – A dominat centrul terenului, de unde a recuperat multe mingi, dar a şi participat la majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de olteni.

Romario Pires (FC Hermannstadt / 32 de ani) – Pe lângă golul înscris, al patrulea în ediţia curentă, a impresionat prin efortul depus pe durata jocului.

Dario Canadija (Astra / 26 de ani) – A făcut un meci fără greşeală. A reuşit şi primul gol din carieră în campionatul României.

Atacanți

Daniel Popa (Chindia / 25 de ani) – Se simte excelent acasă, la Târgovişte, dovadă fiind evoluţiile sale. A înscris pentru a șasea oară în 20 de jocuri, în care a mai bifat şi două pase decisive.

Mattia Montini (Astra / 28 de ani) – A contribuit la succesul giurgiuvenilor de la Iaşi cu un gol, al 20-lea în Liga 1, şi o pasă decisivă.

Mahmoud Al-Mawas (FC Botoşani / 28 de ani) – A finalizat cu gol o acţiune personală de toată frumuseţea! A fost a treia reuşită în 11 jocuri pentru vârful sirian.

Antrenorul etapei

Liviu Ciobotariu (FC Hermannstadt / 49 de ani) – A pregătit perfect meciul din punct de vedere tactic. A bifat prima victorie pe banca sibienilor, iar jocul echipei este unul în creştere de la instalarea sa.

Ultima oră

Comentariul meu