update video: arde o casă pe strada doamna stanca

Pompierii sibieni se luptă, miercuri seara, cu flăcările pe strada Doamna Stanca din Șelimbăr, acolo unde a luat foc o casă.

UPDATE

„În această seară pompierii militari ai Detașamentului Sibiu au fost solicitați să intervină în municipiul Sibiu zona străzii dna Stanca pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în interiorul unui spațiu aflat la etajul unei case în construcție. S-a intervenit de urgență cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și 1 echipaj SMURD”, transmite Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

update video: arde o casă pe strada doamna stanca

La sosirea forțelor incendiul se manifesta la deșeuri textile și plastice depozitate pe o suprafață de aproximativ 10 mp cu posibilitatea de extindere la acoperișul casei. Pompierii militari au lichidat incendiul în limitele găsite, fără probleme.

În afara casei a fost identificat un bărbat de circa 42 de ani, conștient care a primit îngrijiri medicale și a refuzat transportul la spital.

update video: arde o casă pe strada doamna stanca

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de utilizarea focului deschis în spații închise.

Știrea inițială

Potrivit primelor informații, o casă aflată în construcție a luat foc în spatele supermarketului Carrefour. Pompierii sunt la fața locului pentru a lichida incendiul.

YouTube video

Revenim cu detalii.

 

Ultima oră

Comentariul meu