fbpx

Ziua Mondială a Apei, sărbătorită de copiii sibieni – Apă Canal îi provoacă la concurs

0 275

⇓ Ascultă știrea ⇓

Marcată în fiecare an pe data de 22 martie, Ziua Mondială a Apei se dorește a fi încă un prilej de recunoaștere a importanței pe care apa o are în susținerea vieții dar și în dezvoltarea comunităților.

Activitatea pe care Apă Canal Sibiu SA o desfășoară în interesul celor aproximativ 300.000 de locuitori din aria sa de operare se bazează exclusiv pe ”lichidul vieții” – apa, pe care o captează, o potabilizează în vederea furnizării către consumatori, pentru ca mai apoi să o colecteze și să o epureze înainte de reintroducerea ei în circuitul natural.
Compania și-a propus ca prin proiectele sale educaționale, adresate tinerei generații, să determine un comportament responsabil față de resursele de apă.

Apa1 scaled

Pentru a marca Ziua Mondială a Apei, Apă Canal Sibiu SA adresează o invitație tuturor copiilor din grădinițe și din ciclul primar al școlilor (clasele pregătitoare și I – IV) să-și exprime în mod artistic percepția față de rolul pe care apa îl are în viața de zi cu zi. Creațiile (desene, poezii, proiecte individuale sau colective etc) vor fi transmise în format electronic pe adresa de e-mail relatiipublice@apacansb.ro, până în data de 15 martie 2021.

De Ziua Mondială a Apei, pe 22 martie, cele mai reușite lucrări vor fi publicate pe pagina de internet a companiei, www.apacansb.ro, iar autorii premiați cu diplome și medalii de ”Prieten al apei” dar și cu jocuri educaționale pe tema gestionării corecte a resurselor de apă.

Relații suplimentare pot fi obținute la Birou Relații Publice, tel. 0269/220.020 sau e-mail relatiipublice@apacansb.ro.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.