fbpx

Încă doi elevi și un profesor din județul Sibiu confirmați cu Covid

0 1.331

⇓ Ascultă știrea ⇓

Alți doi elevi și un profesor din județul Sibiu au fost confirmați cu coronavirus. 78 de elevi vor reveni la orele online.

Joi, 18.02.2021, din cauza îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, conform datelor de la D.S.P. Sibiu, încă un număr de 78 elevi din județul Sibiu învață în sistem online.

Orele se desfășoară în sistem online la:

– clasa a Pregătitoare C de la Școala Gimnazială Nr. 2 Sibiu – elev confirmat pozitiv (24 elevi vor învăță în sistem online);

– clasa a V-a B de la Școala Gimnazială ”Ion Pop Reteganul” Orlat – elev confirmat pozitiv (24 elevi vor învăță în sistem online);

– clasa a III-a B de la Școala Gimnazială ”Ion Luca Caragiale” Sibiu – cadru didactic confirmat pozitiv (30 elevi vor învăță în sistem online).

Astfel, de la debutul semestrului II al anului școlar 2020-2021 (luni, 08.02.2021), un număr de 6 cadre didactice (5 au desfășurat ore față în față) și 14 elevi (10 elevi au participat la cursuri) au fost depistați pozitivi la virusul SARS-CoV-2. În total, în data de 18.02.2021, 18 330 preșcolari și elevi din județul Sibiu învață în sistem online.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.