Dragobete vine la Muzeul Astra – urmează o săptămână dedicată dragostei

335

Muzeul ASTRA va organiza în perioada 20-26.02.2021 evenimentul ,,Săptămâna lui Dragobete”. Inițiativa va avea două coordonate, una destinată cuplurilor de îndrăgostiți, cealaltă pregătită special pentru copii cu spirit de inițiativă. Mai precis, timp de o săptămâna toți îndrăgostiții & copii vor putea participa la două concursuri special pregătite pentru Sărbătoarea Dragobetelui.

Primul concurs cuprinde mai multe elemente vizuale, care reliefează patru povești de dragoste vechi de peste un secol . Este vorba despre patru fotografii din arhiva Muzeului ASTRA, bine ascunse în diferite case tradiționale din muzeu. Cuplurile de îndrăgostiți trebuie să le descopere și apoi să le recreeze, practic, în felul lor și să se fotografieze ca atare. Imaginea aleasă să-i reprezinte, trebuie postată apoi pe eventul ,,Săptămâna lui Dragobete” de pe pagina Muzeului ASTRA, iar cuplul care strânge cele mai multe likeuri va câștiga o ședință foto în Muzeul ASTRA, realizată de un fotograf profesionist.

Dragobetele sau Sărbătoarea Dragostei, după tradiția românească, este denumit în unele zone și LOGODNICUL PĂSĂRILOR. Se spune că în această zi păsărelele își aleg perechea pe viață și încep să își construiască cuibul pentru viitorii pui. De aceea am pregătit la Muzeul ASTRA un concurs si pentru cei mici! În perioada 20-26 februarie 2021, toți copii vigilenți care vor găsi cât mai multe cartonașe cu diferite păsărele, ascunse prin Muzeu, vor fi premiați cu o insignă de merit cu Muzeul ASTRA și vor primi titlul oficial de prieteni ai muzeului!

 

Toți cei care se vor înscrie, vor primi pliante speciale cu regulamentele concursurilor la intrarea principală în Muzeul ASTRA.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.