fbpx

Salariul viitorului director financiar al Spitalului Județean ar putea crește cu mii de lei

1 1.459

⇓ Ascultă știrea ⇓

Spitalul Județean Sibiu are în acest moment doi directori interimari- managerul general și directorul financiar. Consiliul de Administrație al Spitalului a hotărât că este necesar ca salariul directorului financiar să fie mărit considerabil, pentru că valoarea actuală nu este proporțională cu răspunderea postului.

Consiliul de Administrație al Spitalului Județean Sibiu s-a întrunit vineri la prânz. Membrii Consiliului au discutat despre scoaterea la concurs a postului care în prezent este asigurat prin interimat. La concursul organizat în luna ianuarie niciunul din cei doi candidați nu au obținut notă de trecere. Al doilea concurs ar putea avea loc în luna martie, după finalizarea birocrației.

VEZI AICI DETALII DESPRE CONCURS ȘI NOTELE DERIZORII OBȚINUTE DE CANDIDAȚI

În aceeași ședință, Consiliul de Administrație a ajuns la concluzia că salariul acordat din fondurile proprii ale spitalului pentru acest post, de 7000 de lei brut, nu este în concordanță cu răspunderea mare generată de ocuparea unei astfel de funcții. Așa că s-a discutat despre creșterea salarială până la 10.000 de lei brut, diferența urmând a fi suportată din bugetul Consiliului Județean Sibiu. ”A fost o discuție, să vedem dacă se pot acorda acele sporuri permise de lege, pentru a crește salariul. Propunerea o vom înainta consiliului Județean și vom vedea dacă se va aproba”, a declarat Cornel Benchea, președintele Consiliului de Administrație al Spitalului Județean Sibiu.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. Popesc6 scrie

    Mare măgărie. Pt unii se poate!!!! Trăiască CJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.