fbpx

Sibienii vor putea cumpăra mărțișoare și din cartiere, nu doar de pe pietonala Bălcescu

0 727

⇓ Ascultă știrea ⇓

Sibienii vor putea cumpăra mărțișoare și produse specifice zilelor de 1 și 8 martie nu doar de pe pietonala Bălcescu, ci și din apropierea zonelor comerciale din cartiere. Măsura a fost luată de Primărie pentru a putea permite comercializarea acestora și pe timp de pandemie.

„Primăria Sibiu a identificat soluții pentru a permite comercializarea mărțisoarelor și produselor specifice de 1 și 8 martie, asigurând respectarea distanțării și a măsurilor de protecție în contextul pandemiei. Aceste soluții au fost analizate și avizate de Comisia de Avizare a Adunărilor Publice întrunită joi, 18 februarie”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu

Astfel, pentru a evita aglomerarea comercianților pe str. Nicolae Bălcescu, au fost identificate și alte locații din zona centrală și din cartiere. Pe lângă str. Nicolae Bălcescu, în zona centrală mărțișoarele se vor putea comercializa și în Piața Huet și în zona magazinului Dumbrava. De asemenea, se va permite activitatea și în apropierea zonelor comerciale din cartiere.

Spațiile de vânzare vor putea fi astfel amplasate la cel puțin 5 metri distanță, iar sibienii nu vor mai trebui să vină în centru pentru a cumpăra produse, ci le vor putea găsi în zona în care locuiesc, respectând distanțarea socială.

Primăria Sibiu va face publice detaliile privind înscrierea comercianților și spațiile disponibile în cursul zilei de vineri, 19 februarie.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.