fbpx

Sibiul a obținut finanțări de la bugetul de stat pentru marile proiecte: centura de sud și centrul de evenimente

0 2.257

⇓ Ascultă știrea ⇓

Raluca Turcan a anunțat, în urma adoptării bugetului de stat, că Sibiului îi revin finanțări importante pentru marile proiecte de investiții. Vor veni bani pentru centura de sud, centrul de evenimente și drumul Sibiu- Cisnădie, scrie agerpres.ro.

„Am obţinut pentru Sibiu sume importante necesare continuării sau iniţierii unor proiecte esenţiale, între acestea, Varianta Ocolitoare Sibiu Sud – un demers asumat (la fel ca noul Spital Judeţean) de Consiliul Judeţean încă din faza de simplă intenţie şi Centrul de Conferinţe şi Spectacole al Sibiului. Cu privire la acesta din urmă, întâlnirile cu directorul Teatrului Naţional Sibiu, Constantin Chiriac, cu echipa sa, mi-au confirmat necesitatea finanţării cu rapiditate a documentaţiilor tehnice. Se întâmplă, iată, şi mă bucur că am reuşit în acest fel să dăm semnalul importanţei pe care această investiţie trebuie să o aibă şi la nivel naţional, nu doar local”, a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Turcan spune că Sibiul va beneficia din buget, în plus faţă de proiectele asumate, de bani în plus pentru modernizarea drumului judeţean dintre Sibiu şi oraşul Cisnădie şi reabilitarea unor străzi dintr-un cartier din municipiul Mediaş.

„Concret, Sibiul va beneficia în Bugetul pe 2021, în plus faţă de proiectele asumate deja, de încă 30.000 mii lei pentru modernizarea DJ106C Sibiu-Cisnădie (Arhitecţilor), pentru documentaţiile tehnice necesare în vederea accesării de fonduri pentru Varianta Ocolitoare Sibiu Sud, pentru realizarea documentaţiilor tehnice necesare Centrului de Spectacole şi Conferinţe şi pentru reabilitarea străzilor şi canalizării în cartierul Aurel Vlaicu, Mediaş”, a mai anunţat Raluca Turcan.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.