politia amenzi sibiu verificari4
foto: arhivă

Un bărbat a fost prins de polițiștii medieșeni la volanul unui autoturism în Mediaș, conducând cu o viteză de peste 100 km/h pe un drum cu limită de 50 km/h. Când s-a dat jos din mașină, oamenii legii au simțit un miros puternic de alcool. L-au testat, iar rezultatul a fost aproape 2 la mie.

La data de 21 februarie, în jurul orei 10,00, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au depistat un conducător auto care circula pe strada Moșnei cu o viteză de 104 km/h, în zonă cu limita de viteză maxim admisă de 50 km/h.

„Polițiștii au oprit autoturismul în cauză constatând că la volan se afla un tânăr în vârstă de 23 de ani, domiciliat în Moșna, care emana un miros puternic de alcool. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 1,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, tânărul fiind ulterior însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În cauză, au fost întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns