femeie agresata strada
FOTO: arhivă

Încă o sibiancă a fost terorizată de soț. Femeia avea un ordin de protecție, însă bărbatul a încălcat măsurile și a amenințat-o. Polițiștii l-au reținut, iar acum se află sub control judiciar.

„La data de 19 februarie a.c., polițiștii Biroului Ordine Publică Sibiu, Compartiment Poliția de Proximitate, au reținut un sibian în vârstă de 38 de ani, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, respectiv nerespectarea măsurilor impuse printr-un ordin de protecție”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

CITEȘTE ȘI: Dramele sibiencelor terorizate – Mărturii cutremurătoare – „A intrat noaptea peste mine în casă cu cuțitul în mână”

A amenințat-o cu bătaia pe Internet

În fapt, bărbatul este bănuit că, în cursul lunii februarie, prin intermediul aplicațiilor de socializare on-line, ar fi amenințat-o cu acte de violență pe soția sa (trei acte materiale), aceasta din urmă beneficiind de un ordin de protecție emis de instanță.

Față de sibian s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, iar la data de 20 februarie, procurorul de caz a dispus aplicarea față de persoana în cauză a măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu.

Acest eveniment vine la câteva zile după ce o femeie a fost omorâtă de fostul concubin, în cartierul Arhitecților. Sibianca avea un ordin de protecție, însă criminalul l-a încălcat de mai multe ori. DETALII AICI. 

Comentariul meu

Lasă un răspuns