fbpx

Baletul comic în două acte „La fille mal gardée” se joacă marți la Sibiu – Spectacolul va fi disponibil și în direct de la ora 19.00

0 131

⇓ Ascultă știrea ⇓

Vă invităm să vă relaxați marți seara, de la ora 19.00 privind o comedie romantică dansată de balerinii Teatrului de Balet Sibiu.

În spiritul iluminismului, LA FILLE MAL GARDÉE aduce în discuție problema libertății personale și a convențiilor sociale.

Baletul comic în două acte „La fille mal gardée”, una dintre cele mai vechi și mai importante creații din repertoriul internațional de balet se va dansa marți 23 februarie, ora 19:00, și se transmite in livestream de la Centrul Cultural „Ion Besoiu” în interpretarea Teatrului de Balet Sibiu.

Bilete și vizionare  AICI

Spectacolul a cărei premieră a avut loc la Bordeaux în anul 1789 spune povestea de iubire a doi tineri – Lise și Colas care încearcă să-și salveze dragostea și să o convingă pe Văduva Simone, mama Lisei, să le binecuvânteze legământul de iubire.

Premiera la Sibiu a acestui spectacol a avut loc în anul 2015 și s-a bucurat de un succes enorm la public. În rolurile principale, publicul îi va putea urmări de Gabriella Delgado, în rolul Lisei și pe Maynard Miranda Fernandez interpretându-l pe Colas, alături de balerinii Teatrului de Balet Sibiu. „La fille mal gardée” se adresează atât adulților cât și copiilor, aceștia din urmă putându-se bucura de prezența pe scenă a  poneiului Cezar. Un spectacol plin de culoare, cu decoruri spectaculoase, redând atmosfera idilică a unui sat francez. fille male gardee

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.