fbpx

FOTO VIDEO Aniversare de 101 ani a unei bunicuțe din Gura Râului – Primarul și mai mulți copii i-au cântat fără mască

1 1.757

⇓ Ascultă știrea ⇓

Lelea Oană este o bătrânică din Gura Râului care a ajuns la venerabila vârstă de 101 ani. Este un eveniment ce trebuie sărbătorit de întreaga comunitate, dar, mai ales în plină pandemie, regulile ar trebui respectate ceva mai clar. La celebra intonare a ”La mulți ani”-ului, un gest lăudabil de altfel, nici copiii școlii din sat și nici însuși primarul nu au purtat masca de protecție. Despre distanțare socială într-o cămăruță în care bătrâna locuiește, evident că nu a putut fi vorba.

VEZI AICI Primarul din Săliște a vizitat și el o femeie de 100 de ani fără a purta masca de protecție 

Lelea Oană, tocmai pentru că ași-a sărbătorit cei 101 ani de viață, este foarte clar că se încadrează în categoria de risc a populației în ceea ce privește infectarea cu covid 19. Dar, dacă tot cei din sat s-au gândit să îi facă o surpriză, ar fi trebuit să fie mult mai atenți la cum o fac.

O parte dintre elevii școlii din sat, însoțiți de un cadru didactic, i-au cântat ”La mulți ani!”. doar că au făcut acest lucru fără ca vreunul să poarte masca de protecție. Și totul a fost filmat și postat pe pagina de Facebook a școlii.

“Dar vine o vreme, când nu mai trișămCând tragem o linie și-apoi adunăm” Am sărbătorit-o azi, împreuna cu o parte din elevii școlii noastre, pe lelea Oană, la frumoasa aniversare de 101 ani. Am reușit să îi aducem un zâmbet pe față și o lacrimă pe obraz printr-o surpriză muzicală pregătită de domnișoara învățătoare Ecaterina Hanzu și o surpriză dulce- pentru care îi mulțumim domnului Petru Tăban și magazinului La Doi Pași. #LaMulțiAni#101ani#PrinCulturăLaPutere

Posted by Școala Gimnazială „Aurel Decei” Gura Râului on Monday, February 22, 2021

Primarul din gura râului, Gheorghe Călin, a fost și el prezent la eveniment. I-a dus sărbătoritei un tort, dar, nici el nu a purtat masca de protecție, la fel cum nu au purtat nici ceilalți cetățeni prezenți în casa femeii. La fel, totul a fost ”imortalizat” și făcut public pe pagina de Facebook a primarului.

152556468 3521486524616322 2447787499181735361 n 153352290 3521486374616337 9121691135470357654 n primar gura raului

Primarul Gheorghe Călin nu a răspuns la telefon pentru a putea da o explicație.

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. Calin scrie

    Ar fi fost frumos sa participati si voi ca redactie a unui ziar local sau macar sa i trimiteti femeii un buchet de flori , nu sa veniti cu stiri de rahat de astea ca nu purtau masca … Bine ca la varsta dansei de 101 ani , are cine sa o bage in seama si sa-i cante La Multi Ani .. mi-as dorii sa avem si noi pe cineva alaturi la implinirea unei asemenea varste frumoase .. cu sau fara masca .

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.