fbpx

Lucrările de la Lacul lui Binder s-au scumpit – Costă cu un milion de lei mai mult

0 603

⇓ Ascultă știrea ⇓

Lucrările pentru amenajarea Lacului Binder vor fi reluate. Acestea au fost întârziate din cauza faptului că firma care a câștigat licitația nu a respectat contractul, iar din anul 2017, când s-au făcut primele calcule, materialele de construcție s-au scumpit, la fel și mâna de lucru. Așa că acum, Primăria Sibiu are nevoie de un milion de lei în plus pentru lucrări.

Inițial, era nevoie de 12.603.350 de lei pentru lucrări, iar acum consilierii locali au pe masă o propunere de suplimentare a sumei până la 13.640.871 de lei, adică o diferență de 1.037.521 de lei.

Diferența este motivată de faptul că din anul 2017 prețurile au crescut. În plus, s-a modificat soluția tehnică pentru ridicarea pavilionului multifuncțional. La cele 3 containere modulare trebuie anexate trei podețe suspendate pentru a putea fi conectată terasa pavilionului de alei și zona de sport.

De asemenea, este nevoie de instalarea unui sistem antiefracție și supraveghere video la pavilion, ceea ce înseamnă costuri suplimentare.

Și ofertele instalației de wakeboard au fost actualizate și a locului de joacă gonflabil, rezultând diferențe de preț.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.