fbpx

Două cupluri din Sibiu s-au căsătorit de Dragobete – ”Nu am cerut intenționat această zi, așa s-a nimerit”

2.055

Și-au unit destinele de Dragobete. ”Ce norocoși”…ar spune mulți, au ales să-și oficializeze relația și să-și declare iubire veșnică într-o zi atât de specială… Tinerii însurăței spun însă că a fost o simplă coincidență și că nu au planificat să se căsătorească intenționat în această zi.

O zi-simbol, sărbătoarea românească a iubirii, nu este asociată doar cu dragostea, ci și cu începutul primăverii, începutul unui an mai bun și mai prosper. Pentru două cupluri din Sibiu, ziua de 24.02.2021 va rămâne în minte toată  viața, reprezentând un nou capitol din viața lor, primul din cel al poveștii lor de dragoste.

Primul cuplu a fost programat pentru cununia civilă la ora 13:00. Îndrăgostiții, alături de cele mai apropiate rude au fost prezenți la Casa Căsătoriilor cu ceva timp înainte, pentru a se asigura că nu vor întârzia la unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor. Întrebați dacă au ales intenționat această dată, proaspăt căsătoriții au spus că nu a fost nimic planificat și  că este doar o coincidență faptul că au nimerit fix în această zi.

Cea de-a doua pereche de tineri care și-au oficializat căsătoria de Dragobete au o poveste deosebită. Au o relație frumoasă de patru ani de zile, iar acum un an, au hotărât să facă acest pas important și au decis să se căsătorească. Este vorba despre Florin și Alina Fățan. Ambii au 31 de ani și au doi copii frumoși, un băiețel de 7 ani și o fetiță de doar 2 anișori. La acest eveniment important, tinerii au venit însoțiți de cele mai apropiate persoane.

casatoriti dragobete 3

”Nu am planificat să facem cununia civilă în această zi intenționat. Așa a coincis, să fie chiar în ziua de Dragobete. Noi nici nu ne-am dat seama despre acest lucru din prima, abia după ceva timp am realizat. Ne-am bucurat ca așa s-a nimerit.”, spune mirele, Florin Fățan.

Mireasa spune că și-ar fi dorit să poată organiza un eveniment mai mare, cu mai multe persoane, dar ținând cont de situația actuală și de contextul epidemiologic în care ne aflăm, se bucură ca au putut să facă măcar așa, în cerc restrâns.

”Bineînțeles că ne-am fi dorit să avem astăzi alături mai multe persoane, rude, prieteni, dar am fost nevoiți să ne limităm și să respectăm regulile, invitând doar părinții și nașii.”, spune Alina Fățan.

casatoriti dragobete 4

Sărbătoarea dragostei este văzută ca fiind una de bun augur, iar în popor se spune că aduce gospodarilor un an mai îmbelşugat, linişte, noroc în dragoste şi prosperitate. Sperăm ca legenda să se adeverească în cazul celor două cupluri care au format o familie în această zi specială și să se bucure de dragoste până la adânci bătrâneți.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.