Câini dresați, în misiune la Aeroportul Sibiu – Depistează persoanele infectate cu COVID

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a anunțat, joi, că la Aeroportul din Sibiu se va desfășura un proiect pilot în care câini dresați la Centrul Chinologic vor fi trimiși pentru a depista persoanele care sunt infectate cu noul coronavirus, scrie Mediafax.

Câinii pregătiți la Centrul Chinologic de la Sibiu pentru a depista persoanele infectate cu SARS-CoV-2 vor fi trimiși la Aeroportul Sibiu, în cadrul unui proiect pilot, după un acord cu reprezentanții Aeroportului și ai DSP, a spus, joi, ministrul de Interne, Lucian Bode.

Lucian Bode a fost întrebat, joi, de jurnaliști, când vor putea fi trimiși în acțiune câinii pregătiți la Centrul Chinologic de la Sibiu, pentru depistarea COVID-19.

„A fost un interes foarte mare pentru ceea ce fac colegii noștri de la Centrul Chinologic de la Sibiu. Urmează un acord cu Aeroportul din Sibiu pe seama unor reglementări clare cu Direcția de Sănătate Publică, astfel încât acest centru pilot să înceapă la Sibiu, în cadrul parteneriatului cu Aeroportul. Apoi vom vedea cum evoluează”, a spus Bode.

Un astfel proiect funcționează și în alte state, între care Finlanda sau Germania, potrivit ministrului de Interne. Acesta a precizat că este convins că activitatea câinilor antrenați de „colegii” polițiști va da rezultate.

La Centrul Chinologic de la Sibiu sunt pregătiți în fiecare an, pentru structurile MAI, peste 1.000 de câini.

aeroport sibiuaeroportul international sibiucaini aeroportcoronavirus
Comentarii (1)
Comentează
 • Soso

  Cum e posibil sa antrenezi un caine sa detecteze virusul la om când se spune că se transmite și la animale. Sunt țării care recunosc că nu știu încă multe despre virus și tulpina lui și se antrenează câini pentru detectare. Cel care a realizat testele PCR a spus clar ca ele nu detectează virusul acesta ci detectează viruși care îl are omul, nu acesta. Și suntem mințiți și imunologi și biologi spun clar că dacă toată populația globului ar fi testată peste 80% din ea ar ieși pozitivă. OMS din ianuarie a recunoscut că testele PCR dau fals pozitiv și și redus numărul de cicluri a testărilor la 25-30 și să fie asociate cu simtome specifice pacienți ininte sa fie carantinati. Iar testele rapide dau și ele fals pozitiv ,sunt videouri cu teste făcute cu fructe. Deci multi oameni sunt testați fals pozitiv. De ce suntem mintiti și ținuți în frica? Când răceală obișnuită a făcut ravagii mult mai mari și simtome asemănătoare și mai grave fata de simptomele covid.
  De ce stat interes pentru vaccin, când toate au celule de la animale și copii plus cel puțin un ingredient sintetic care introdus în corp poate in timp să aibă efecte neștiute ? Dece se mai poarta masca după vaccinare și de ce su stătea efecte adverse chiar și moartea unora sănătoși? Fauci și cdc ameticavauvrevuniscut că nici vaccinul nu te protejează și poți să te infectezi?
  Dece nu se tratează și se vaccinează oameni bolnavi nu cri sănătoși?
  Ce se ascunde de fapt un toată acesta șaradă și folosirea cifrelor și mărirea lor artificial? De ce Arafat a insistat sa se adune și focarele? Pentru că nu mai creșteau cazurile și a i crput natural o imunizare in turmă și o adaptare a corpului, asta nu mi se spune.
  Câtă bătaie de joc și manipulare politică cat și media. Cu siguranță suntem dufinin era sclaviei și luarea libertăților date din naștere prin drept divin plus o dezbinare o poputilui și o întărâtate între ei.