drum judetean 1
foto: arhivă

Cel mai mare șantier din județul Sibiu a fost închis. Drumul județean dintre Păuca și Slimnic, în lungime de 33 de kilometri, care leagă Valea Târnavelor de Țara Secașelor, a fost reabilitat și modernizat. Valoarea totală a lucrărilor se ridică la peste 100 de milioane de lei plus TVA.

Consiliul Județean Sibiu a semnat, luni, împreună cu reprezentanții constructorului STRABAG SRL procesul verbal de recepție la terminarea lucrărilor de execuție pentru Obiectiv de investiții: ”Reabilitare și modernizare drum județean DJ 107 B Păuca – Alămor – Mândra – Slimnic”.

”Suntem foarte mulțumiți de cum au decurs lucrările și apreciem profesionalismul constructorului: portofoliul de proiecte mari în domeniul infrastructurii de drum și-a spus cuvântul. Pe parcursul execuției lucrărilor am făcut mai multe vizite inopinate și am fost plăcut surprinsă de organizarea și ritmul de lucru de pe șantier. Suntem convinși că prin această investiție a Consiliului Județean Sibiu, localitățile tranzitate de drumul județean 107 B au create premisele unei dezvoltări economice”, a declarat Daniela Cîmpean, președintele CJ Sibiu.

Lungimea drumului modernizat este de peste 33 kilometri, iar valoarea lucrărilor de execuție se ridică la 106.232.028,73 lei cu TVA, din care 88.913.948,89 lei au fost asigurați din fonduri guvernamentale atrase de Consiliul Județean Sibiu prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), iar restul a fost acoperit cu sume de la bugetul local al județul Sibiu.

Comentariul meu

Lasă un răspuns