la cafei 5

O nouă cafenea sub brandul „LaCafei” se deschide în urbea de pe Cibin. Așa cum v-au obișnuit deja din vechea locație, sibienii care au pus pe picioare afacerea au creat un loc confortabil în stil industrial, perfect pentru a petrece timp de calitate cu cei apropiați.

Fie că ai ieșit din casă dimineața devreme, fie că ești în pauza de la birou, fie că alergi de colo-colo pentru a-ți rezolva treburile, cafeaua e binevenită. O cafea aromată prăjită ca la carte, care să te facă să uiți de griji cât timp o savurezi. Dacă n-ai vreme să stai într-un loc, nu-i nicio problemă, căci „LaCafei” îți pregătește cafeaua și o poți lua la plimbare. Iar dacă ai chef de povești într-un loc special, tot „LaCafei” e răspunsul – în noua locație găsești inspirația pentru a-ți continua ziua.

la cafei locatie veche
Prima locație „LaCafei”
la cafei locatie noua
Noua locație „LaCafei”

 

O nouă locație „LaCafei”

„La Cafei” este un brand local, conceput de doi sibieni, soț și soție. În primăvara anului trecut, în plină pandemie, au decis să pună pe picioare o afacere pe care și-o doreau de multă vreme. Așa a luat naștere locația din centrul Sibiului, de lângă Consiliul Județean. Acum, la câteva luni distanță, se extind și deschid un nou spațiu unde vă puteți savura „licoarea magică” în tihnă.

la cafei 1

„Noua locație va fi pe strada Rennes vizavi de Cantina Studențească. Este o locație mare, cu două încăperi și o terasă foarte frumoasă. Am mers pe același stil din prima locație, industrial cu elemente elegante. Noutatea este că vom avea și bucătărie, astfel că cei care ne trec pragul vor putea servi și preparatele marca LaCafei. Spre seară vom servi chiar și cocktail-uri pe lângă cafeaua și sucurile naturale”, spune Simona Mihu.

În meniul de la „LaCafei” veți găsi nu doar preparatele din cafeaua de specialitate, ci și preparate precum omlete, burgeri, salate, bruschete sau grill-toast-uri.

la cafei 2

la cafei 4

Cafea gratis la deschidere

Noua locație de pe strada Rennes din Sibiu se deschide sâmbătă, 27 februarie 2021. În ziua inaugurării, toți cei care trec pragul cafenelei vor primi o cafea din partea casei.

„La deschidere, în prima zi, cu siguranță va fi cafeaua gratuită pentru toată lumea. Seara așteptăm clienții cu încă o surpriză, valabilă pentru cei care vor veni și vor comanda ceva de mâncare. În plus, rămâne valabilă permanent oferta pe care o aveam și în vechea locație, și anume cardurile de fidelitate, care pot fi folosite și aici. La cinci cafele cumpărate, primești una gratis”, spune Simona Mihu.

la cafei 2

la cafei 3

Gustul cafelei de la „LaCafei” este atât de bun deoarece boabele de specialitate sunt proaspăt prăjite ca la carte. Cafeaua „Single Origin”, cultivată într-o singură origine geografică și preparată în cele două locații din Sibiu îi atrage pe consumatorii cafelei de specialitate datorită transparenței pe care o oferă.

la cafei 6

Sibienii care vor să profite de oferta celor de la „LaCafei” sunt rugați ca în perioada în care se află la locație să păstreze distanța socială și să poarte mască de protecție.

Băuturi „minune”

Ai auzit vreodată de Turmeric Latte ori de Matcha Latte? Sunt două băuturi „minune” pe care ai ocazia să le încerci în locațiile „LaCafei”. Turmeric Latte, supranumit „laptele de aur” este preparat din una dintre cele mai importante plante din lume și are diverse beneficii pentru organism, cum sunt întărirea sistemului imunitar și stimularea activității creierului. De asemenea, băutura este un bun antioxidant și antiinflamator. În ceea ce privește Matcha Latte, aceasta este o băutură care are un conținut bogat de clorofilă și vitamine ce previn apariția cancerului.

Pentru a fi la curent cu toată activitatea sibienilor de la „LaCafei” dă like paginii de Facebook și urmărește-i pe Instagram. Acolo vezi mai multe imagini din cele două locații și afli ce oferte pregătesc.

Comentariul meu

Lasă un răspuns