catuse 1

Bărbatul care a oripilat prin faptul că și-a ciopârțit prietenul de pahar după ce l-a omorât, a fost reținut de procurori pentru 24 de ore. Anchetatorii au stabilit și cum victima a fost omorâtă.

Polițiștii și procurorii au căutat joi, în râul Cibin, părți din corpul unui bărbat ce la acel moment se presupunea că a fost victima unei infracțiuni de omor. Au aflat până la urmă ce s-a întâmplat.

Citește aici declarații EXCLUSIVE din cadrul anchetei despre cum s-a întâmplat totul 

”În data de 16.02.2021 un bărbat în vârstă de 72 ani a dispărut de la domiciliu. În urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit că acesta şi-a vizitat un prieten, un bărbat în vârstă de 58 ani, iar pe fondul consumului de alcool între cei doi s-a iscat un conflict în noaptea de 16/17.02.2021. Victima a fost lovită de autor probabil cu un cuţit şi alte corpuri dure, din autopsie rezultând că a decedat ca urmare a hemoragiei interne şi externe. Autorul a lăsat cadavrul în locuinţa sa până a doua zi când l-a tranşat în mai multe bucăţi, le-a ambalat în saci menajeri şi i-a aruncat în râul Cibin în noaptea de 17/18.02.2021.

În data de 25.02.2021 autorul a condus organele judiciare la locul unde au fost aruncate părţi din cadavru.
Prin ordonanţa din data de 25.02.2021 s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi profanare de cadavre, prev. şi ped. de art. 188 alin.1 C.penal şi art. 383 alin.1 C.penal.

Prin ordonanţa din data de 26.02.2021 s-a dispus reţinerea suspectului, urmând a se solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 zile.

Pe parcursul cercetărilor penale procurorul a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul I.P.J. Sibiu – Serviciul Investigaţii Criminale, de sprijinul personalului din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu şi al medicilor legişti din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Sibiu”, au transmis procurorii sibieni.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns