fbpx

VIDEO – O nigeriancă stabilită la Sibiu, face furori la ’’Românii au Talent’’ – Priscilla Oghenovo a încins atmosfera

4.913

Tânăra stă de câțiva ani la Sibiu și a ajuns aici cu fratele ei care a jucat fotbal la noi în oraș, la Voința Sibiu. Priscilla a impresionat juriul de la emisiunea ’’Românii au Talent’’.

Este originară din Nigeria, însă locuiește în Sibiu. A ajuns în Romania cu fratele ei care e fotbalist și a jucat în Sibiu. E aici de 4 ani.
A început Faculatea de Medicină. Nu știa deloc limba română, însă după un an a reușit să se înțeleagă cu oamenii. Spune că încă învață și își dorește mult sa o stăpânească bine, pentru ca îi place foarte mult.

Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și Alexandra Dinu i-au oferit patru de „DA” fără nicio ezitare și au complimentat-o pe măsură după ce și-a finalizat numărul.

„Ești minunată, ești frumoasă și dansezi foarte bine”, i-a transmis Andra. Alexandra Dinu a completat-o pe colega ei și a lăudat prestația ei: „Dansul ăsta nu este despre abilități tehnice, e mai mult despre energia și vibrația pe care o împărtășești. Îmi place foarte mult. Felicitări!”
E pasionată de dans, la 6-7 ani a început cu hip-hop. A trecut spre afro dance pentru ca e cel mai reprezentativ pentru ea.
Mama ei este în Nigeria. Sunt 5 frați. Ea și cu unul dintre ei sunt în România. Tatăl ei a murit când avea 4 ani.
La început, lumea se uita insistent la ea și la fratele ei, pentru că erau singurii din oraș de culoare. Acum crede că oamenii s-au obișnuit cu ea.
Nu a mai fost niciodată la emisiuni de acest gen. Spune ca în medicină vede mereu oameni bolnavi și triști și are nevoie de dans să iasă din starea aia, să facă ceva care să o bucure.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.