fc hermannstadt fc botosani

FC Hermannstadt joacă pe teren propriu contra celor de la Sepsi OSK Sf.Gheorghe în etapa a XXV-a din Liga I. Va fi o confruntare între ocupanta locului 14 din campionat, FCH, cu 22 de puncte și echipa de pe locul al IV-lea, 37 puncte, cu șanse reale la un loc în play-off.

O singură înfrângere au suferit covăsnenii în ultimele 15 etape, având o serie de patru victorii şi nouă rezultate de egalitate. De cealaltă parte, A.F.C.Hermannstadt vine după o înfrângere la limită în deplasare cu Universitatea Craiova (0-1)și alte două rezultate de egalitate și o victorie în rundele precedente. Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al sibienilor, nu se va putea baza în meciul de duminică seara pe mijlocașul defensiv Romario Pires, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene și nici pe fundașul Saed Issah, accidentat. Revine, însă fundașul central Ionuț Stoica, refăcut după accidentarea suferită cu două etape în urmă.
,,Va fi un joc dificil. Întâlnim o echipă cu un obiectiv diferit față de cel pe care îl avem noi. Ei se luptă pentru primele 6 locuri în clasament. Sepsi este o echipă arțăgoasă, ambițioasă și foarte bună. Au pierdut 3 meciuri în 24 de etape, ceea ce înseamnă că au o eficacitate foarte mare. Trebuie să câștigăm acest meci, fiindcă situația noastră din clasament este una delicate și vrem să ținem pasul cu plutonul. Avem nevoie de puncte. Avem la dispoziție aproape tot lotul de data asta, problemele fiind mai reduse în acest sens. Aștept de la jucători mai multă responsabilitate, o tresărire de orgoliu, fiindcă avem nevoie de puncte.”, a declarat Liviu Ciobotariu, antrenor principal A.F.C.Hermannstadt.
În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 1-1, pentru A.F.C.Hermannstadt marcând spaniolul David Mayoral. A.F.C.Hermannstadt vs Sepsi OSK Sf.Gheorghe va avea loc duminică, 28 februarie 2021, începând cu ora 18, pe Stadionul Gaz Metan din Mediaș. Meciul se va disputa fără spectator în tribune, în conformitate cu normele sanitare impuse de autorități pentru combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns