fbpx

Locurile la vaccinare în Sibiu s-au epuizat în cinci minute

1.674

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV) a anunțat că, de sâmbătă, persoanele vulnerabile se pot programa la vaccinare cu serul Pfizer/BioNTech. În județul Sibiu, toate locurile alocate s-au epuizat în cinci minute.

„Începând de luni, 1 martie a.c., 130 de cabinete noi devin operaționale pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Pfizer/BioNTech. 156.000 de persoane se vor putea vaccina în următoarele 20 de zile, în aceste cabinete; capacitatea de vaccinare a fiecărui cabinet este de 60 de persoane pe zi”, au anunțat reprezentanții CNCAV.

Toate locurile stabilite pentru cele douăzeci de zile au fost epuizate imediat. Pe platforma de programări, după ora 08:00, erau aproximativ 350 de locuri disponibile în centrele din Mediaș, Tălmaciu și Agnita. La câteva minute distanță, n-a mai răsmas niciun loc liber.

Programarea de sâmbătă pentru vaccinare se adresează persoanelor vulnerabile care fac parte din Etapa a II-a, respectiv persoanele cu boli cronice, cu vârste peste 65 de ani și persoanele cu dizabilități.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.