fbpx

S-a reluat licitația pentru modernizarea gării din Sibiu – Investiție de aproape trei milioane de euro

1.242

CFR – Regionala Brașov a reluat licitația pentru moernizarea gării din Sibiu, după ce procedura precedentă a fost anulată. Investiția este de aproape trei milioane de euro.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Reabilitare platformă cu înlocuirea aparatelor de cale Stația Sibiu, Cap Y (actualizare documentație si execuție) SRCF Brașov”, notează clubferoviar.ro.

Conform documentației tehnice și actualizarea acesteia, se va reabilita platforma cu înlocuirea aparatelor de cale în staţia Sibiu Cap Y și prelungirea tunelului pietonal până la linia 8. Lucrările vor dura 14 luni. Valoarea totală estimată a contractului este de 14.330.279 de lei fără TVA (echivalentul a 2,8 milioane de euro) și nu include valoarea cheltuielilor diverse și neprevăzute. Valoarea cheltuielilor diverse și neprevăzute, calculată la un procent de 10% din valoarea lucrărilor, reprezintă cheltuieli incluse în structura de deviz a obiectului de investiții, conform prevederilor H.G. 907/2016.

Condiții de participare la licitația pentru modernizarea stației CF Sibiu
Ofertantul trebuie sa facă dovada că în ultimii cinci ani de zile, raportați la data-limită de depunere a ofertelor, a executat lucrări similare a căror valoare individuală/cumulată a fost de minimum 14 milioane de lei fără TVA. Prin lucrări similare se înțelege execuția de lucrări similare cu cele care fac obiectul contractului ce va fi atribuit, respectiv construcţie/reparaţie linii, peroane.

Cuantumul garanției de participare este de 14.3302,79 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 29 martie 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 29 iulie 2021.

O licitație identică a fost lansată în luna noiembrie a anului trecut, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare era data de 14 decembrie 2020, ora 15,00. Licitația a fost însă anulată, pentru că nu a fost depusă nicio ofertă.

Sursa: clubferoviar.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. hop scrie

    nu sinteti in stare de nimic ,si cu bani pe gratis doar la ciupeala ,de natie -i asta ?

  2. me scrie

    Elecrificati calea ferata pana la Copsa Mica oameni slabi ce sunteti.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.