Campioni la băut – O mulțime de sibieni prinși în trafic de polițiști

O mulțime de șoferi s-au urcat băuți la volan în ultimul weekend din luna februarie. Polițiștii sibieni i-au depistat și le-au întocmit dosare penale.

Unul dintre șoferi a fost prins între Șeica Mare și Boarta. Bărbatul, cu o alcolemie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, are 70 de ani.

„La data de 28 februarie a.c., în jurul orei 20:10, pe DJ 141A, polițiștii rutieri au oprit pentru control în trafic un autoturism condus dinspre Șeica Mare spre Boarta de către un bărbat din Șeica Mare, în vârstă de 70 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Un tânăr din Sighișoara a dat nas în nas cu polițiștii pe Valea Avrigului.

„La data de 28 februarie a.c., în jurul orei 10:30, pe DJ 105 F, Valea Avrigului – Avrig, polițiștii au identificat un alt șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre o femeie în vârstă de 21 de ani, din Sighișoara, a cărei testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătoarea auto a fost însoțită la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, în cauză fiind întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, informează IPJ Sibiu.

Și la Copșa Mică a fost prins un șofer beat. Omul avea o alcoolemie de 0,41 la mie.

„La data de 28 februarie a.c., în jurul orei 08:05, în localitatea Copșa Mică, polițiștii au identificat un alt șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un sibian în vârstă de 34 de ani, a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, în cauză fiind întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, mai spune Welter.

La Alțâna a fost prins în miez de noapte un alt șofer beat. Avea o alcoolemie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data de 28 februarie a.c., în jurul orei 00:50, în localitatea Alțâna, polițiștii au identificat un alt șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un bărbat din Avrig, în vârstă de 55 de ani, a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere. În cauză au fost întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

alcoolemie traficipj sibiusofer beatsoferi bauti
Comentarii (0)
Comentează