fbpx

Mai mulți vaccinați decât diagnosticați cu COVID la Sibiu

1.080

Numărul sibienilor vaccinaţi cu prima doză a depăşit, în prima zi a lunii martie, numărul total al pacienţilor confirmați cu COVID-19 de la debutul pandemiei, scrie AGERPRES.

„De la debutul campaniei de vaccinare şi până în prezent, la nivelul judeţului Sibiu s-au administrat 33.687 doze de vaccin împotriva SARS-CoV-2, în cadrul etapei I şi etapei a II-a din Strategia de vaccinare împotriva COVID-19 în România. Până la momentul de faţă au fost imunizate, în total, 20.387 persoane cu prima doză de vaccin şi 13.300 persoane cu cea de-a doua doză”, se precizează într-un comunicat al DSP Sibiu.

Potrivit DSP, „în judeţul Sibiu, de la debutul pandemiei şi până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS-CoV-2 20.105 de persoane (dintre care în ultimele 24 de ore 48 de persoane). Până la data curentă au fost vindecate 14.514 de persoane, iar 726 persoane au decedat (2 în ultimele 24 h), din rândul celor confirmate pozitiv.”

Directorul executiv adjunct al DSP Sibiu, medicul Adela Morar, spune că populaţia trebuie în continuare să se protejeze, în condiţiile în care rata de incidenţă cumulată a crescut la 1,82 la 1.000 de locuitori în ultimele 14 zile.

„Sibienii trebuie să fie precauţi în continuare, fără excepţie. Este important să poarte masca de protecţie şi pe stradă în continuare”, a precizat, pentru AGERPRES, Adela Morar.

Sursa: AGERPRES

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.