fbpx

Nuntă și botez întrerupte de poliție la Hanul Tulgheș – Peste 120 persoane la chefuri

3.775

O parte dintre sibieni nu înțeleg că în această perioadă petrecerile de orice fel sunt interzise și continuă să organizeze astfel de adunări. La fel s-a întâmplat și la finalul săptămânii trecute, când polițiștii au oprit două chermeze care aveau loc în aceeași locație- Hanul Tulgheș. În județ alți șase operatori economici au primit amenzi.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2.500 de lei fiecare, doi organizatori ai unor evenimente desfășurate simultan în incinta unei unități de alimentație din municipiul Sibiu, în data de 27 februarie. Este vorba despre o petrecere de cununie și o petrecere de botez, cu participarea a 25, respectiv 100 de persoane.
Ambele evenimente au fost întrerupte, iar participanții au părăsit incinta localului.

Alte 2 sancțiuni contravenționale cu avertisment au fost aplicate persoanelor fizice din municipiul Sibiu pentru participarea la activități în spații pentru care s-au instituit restricții / interdicții.

În județ, la final de săptămână, au fost date 5 sancțiuni contravenționale în valoare de 6.000 de lei operatorilor economici pentru organizarea de activități în spații pentru care s-au instituit restricții / interdicții.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Avrig au sancționat administratorul unui bar din localitatea Porumbacu de Jos cu amendă în valoare de 1.000 de lei pentru desfășurarea de activități în spații pentru care s-au instituit restricții.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. john doe scrie

    Pentru organizarea petrecerilor de genul asta, nu trebuie date amenzi organizatorilor pentru ca astia isi permit sa le plateasca la cat incaseaza pentru un eveniment. Trebuie suspendata autorizatia de functionare. Prima data pentru 30 zile si daca nu se calmeaza, a doua oara pe 1 an!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.