Piese must-have care să nu lipsească din garderobă în această primăvară

586

Odată cu ultimele zile de februarie a venit momentul să renunți la hainele groase în culori închise și să îmbrățișezi ținutele jucăușe și neașteptate, iar colecțiile de primăvară din magazinele Promenada Sibiu sunt pregătite să îți complimenteze stilul unic. Alege o rochie slip dress / rochie furou vaposoasă sau una cu detalii romantice din dantelă neagră de la NISSA pentru o ținută cu un aer chic la cină.

Încearcă să ieși din zona de confort, adăugând piese vestimentare statement în culori pastelate precum un blazer roz pal sau recreează ușor o ținută glam-rock completând o ținută basic formată din blugi și tricou alb cu o biker jacket atemporală din imitație de piele crocodil pe care o găsești la NISSA.

GUESS anunță lansarea unei colecții de primăvară inspirată de țărmurile inundate de soare italiene și cultura siciliană. Colecția este definită de culori pastelate, tăieturi îndrăznețe și piese atemporale și iconice din denim care amintesc de plimbările romantice pe scooter pe Riviera italiană. Întreaga colecție este definită de o melancolie față de trecut, inspirată în special de Italia glamorous și lipsită de inhibiții a anilor 90.

Pregătești o adunare restrânsă cu prietenii sau iubitul și nu ai găsit încă ținuta de gazdă perfectă? La BSB Fashion vei descoperi câteva piese care te vor pune în centrul atenției. Cominațiile inedite îți vor garanta succesul. Asortează o pereche de pantaloni cu talie înaltă care imită pielea de șarpe cu o bluză supradimensionată oversized roz și accesorizează look-ul cu o curea statement de culoarea lavandei, toate de la BSB Fashion din Promenada Sibiu. Pentru că serile pe balcon sunt încă răcoroase, adaugă o jachetă din denim cu un model inedit din paiete în formă de fluture. Dacă ești în căutarea unei piese de rezistență pentru o cină la care să te simți în centrul atenției, încearcă rochia din denim cu volane pe umeri și talie.

Nu uita de accesoriile cele mai importante care completează orice ținută. La magazinul Gatta vei găsi lenjerie cu detalii romantice din dantelă și ciorapi de damă fini care vor întregi ansamblul sartorial. Sărbătorește venirea primăverii completând ținuta cu o bijuterie discretă de la SABRINI pe care o poți purta în loc de Mărțișor. Profită de cele mai noi colecții de bijuterii și de prețurile promoționale în noul magazin SABRINI din Promenada Sibiu.

Indiferent de ocazia la care te gândești, planifică investiția în piese vestimentare / accesorii din această primăvară ca una pe termen lung și caută piese atemporale și durabile care pot fi asortate în multiple combinații și rezistă mulți ani în ciuda trendurilor trecătoare.

Jacheta Paiete Fluture BSB
Sacou roz Nissa

Măsuri sporite de protecție în mall pentru #shoppingînsiguranță

Promenada Sibiu a implementat toate măsurile necesare de prevenție, în linie cu recomandările autorităților, pentru ca vizitatorii să beneficieze de o experiență la cumpărături în siguranță în contextul crizei sanitare: a fost implementată obligativitatea purtării măștii de protecție de către clienți și angajați și controlul temperaturii la intrarea în centrul comercial, iar distanțarea socială de minimum 2 metri este asigurată prin instalarea benzilor de distanțare socială, pentru un shopping responsabil și în siguranță.

De asemenea, centrul garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Promenada Sibiu: certificat internațional pentru măsurile de prevenție Covid-19

Promenada Sibiu a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi