fbpx

Policlinică nouă la Sibiu dedicată angajaților Continental – Galerie foto / Video

5.147

Noua policlinica deschisă în incinta Continental oferă servicii de recoltare analize, ecografie, medicina muncii, endocrinologie, cardiologie, obstetrică-ginecologie, ORL, dermatologie, chirurgie și oftalmologie pentru aproximativ 4.000 de angajați Continental și familiile acestora.

Nouă policlinică din Sibiu, în incinta companiei Continental, face parte din rețeaua de Sănătate REGINA MARIA. Centrul medical are o suprafață totală de 160 mp și le oferă angajaților companiei accesul la 6 cabinete utilate cu echipamente de top și personal medical specializat, chiar la locul de muncă. Investiția REGINA MARIA în policlinică este de aproximativ 200.000 euro.

Policlinica REGINA MARIA acoperă o serie amplă de specialități, precum medicina muncii, recoltare analize e laborator, ecografie, endocrinologie, cardiologie, obstetrică-ginecologie, ORL, dermatologie, chirurgie și oftalmologie.

„De 25 de ani, creăm infrastructură medicală și avem grijă de sănătatea angajaților români, atât prin abonamentele medicale dedicate companiilor, cât și prin policlinicile on site, cum este cea pe care o deschidem alături de partenerul nostru, Continental Sibiu. Clinica pe care o lansăm are o dublă semnificație pentru noi. Este un pilon strategic important pentru REGINA MARIA, într-un oraș relevant economic, dar și o dovadă a implicării noastre în a le oferi angajaților și familiilor acestora cele mai bune servicii medicale, chiar la locul lor de muncă. Cu o serie amplă de specialități, policlinica REGINA MARIA oferă angajaților Continental serviciile medicale de care au nevoie pentru a-și menține sănătatea, pe termen lung. Ne bucurăm că, alături de Continental, am deschis o primă policlinică în Sibiu – încă o dovadă a investițiilor pe care le facem la nivel de rețea în noi unități medicale, în tot mai multe orașe din țară.”, a declarat Andreea Minuţă, director divizia de abonamente Reţeaua de sănătate REGINA MARIA.

Costul analizelor și al consultațiilor este acoperit de Continental Sibiu, prin plata lunară a serviciilor medicale private pentru fiecare angajat. De serviciile Policlinicii REGINA MARIA vor putea beneficia angajații Continental Sibiu și familiile acestora – soți, parteneri, copii sau părinți. Programul clinicii este de luni până vineri, în intervalul orar 07:00 – 20:00.

„În 2020, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA a devenit furnizorul nostru de servicii de medicină ocupațională și, pentru a diversifica beneficile oferite angajațiilor noștri, am ales să extindem parteneriatul cu Rețeaua de sănătate REGINA MARIA prin deschiderea centrului de sănătate din incinta Continental Sibiu.”, a declarat Lăcrămioara Dărăban, directorul de resurse umane al Continental Sibiu.

Policlinica REGINA MARIA dedicată angajaților completează portofoliul de 70 de locații proprii și peste 310 clinici partenere din toată țara.

Despre Continental

Continental dezvoltă tehnologii și servicii inovatoare pentru mobilitatea sustenabilă și interconectată a oamenilor şi a bunurilor acestora. Compania cu profil tehnologic fondată în 1871 oferă soluții sigure, eficiente, inteligente și accesibile pentru autovehicule, mașini, trafic și transport. Continental a realizat în 2019 o cifră de afaceri de 44,5 miliarde de euro și are în prezent peste 233.000 de angajați în 59 de țări și piețe. În 2021, compania aniversează 150 de ani de la înființare.

În perioada 1999-2019, Continental a investit circa 1.8 miliarde euro în activităţile din România. Toate cele 5 arii de activitate Continental sunt reprezentate în România. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de inginerie în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi. Compania este partener într-un joint-venture în Iași şi are un centru de distribuţie a anvelopelor în București. Continental avea la finalul anului 2019, aproximativ 20.000 de angajaţi, din care o treime sunt ingineri și informaticieni în centrele de cercetare și dezvoltare și va continua să angajeze în funcție de viitoarele proiecte.

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.