fbpx

Profesoară din Sibiu răpusă de cancer – Andreea Parincianu, plânsă de foștii elevi

9.665

Profesoara Andreea Ioana Parincianu a decedat în cursul săptămânii trecute. Acesta a fost răpusă de cancer la vârsta de 41 de ani.

Andreea Parincianu a fost profesoară de limba franceză la Școala Gimnazială „Radu Selejan” din municipiul Sibiu. Viața ei s-a încheiat la vârsta de 41 de ani, fiind răpusă de o boală groaznică și chinuitoare: cancer.

A fost o profesoară extrem de iubită și apreciată. Elevii săi au primit înmărmuriți cumplita veste și i-au transmis ultimele gânduri pe pagina de Facebook.

„Dumnezeu să vă așeze în dreptul îngerilor. Ați fost o persoană extraordinară, mereu cu zâmbetul pe buze, de la care am avut foarte multe de învățat. Îmi este foarte greu să vorbesc despre dumneavoastră la trecut, ne-ați părăsit prea devreme, acum sunteți îngerul păzitor al tuturor elevilor pe care i-ați învățat. Îmi veți rămâne o amintire vie mereu în suflet. DUMNEZEU SĂ VĂ ODIHNEASCĂ în pace, doamna dirigintă, drum lin spre îngeri!”, a scris un elev, pe pagina de Facebook a profesoarei.

„Încă sunt în stare de șoc, nu-mi găsesc cuvintele! Un om de milioane și un profesor pe măsură. Dumnezeu să o odihnească în pace”, scrie o altă elevă.

O mulțime de oameni au transmis condoleanțe familiei profesoarei Parincianu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.