fbpx

Șelimbărul, din nou în scenariul roșu – Se reintroduc restricții importante

5.458

Rata incidenței a ajuns luni la 3,10 în Șelimbăr. Comuna intră din nou în scenariul roșu, iar o parte din restricții sunt din nou impuse locuitorilor de aici.

Grădiniţa cu Program Prelungit Şelimbăr, Grădiniţa cu Program Prelungit “Kinderklub Maranata” Şelimbăr și Şcoala Gimnazială “Mihai Viteazu” Şelimbăr trec din scenariul 2 în scenariul 3.

În localitatea Șelimbăr sunt astăzi 37 de cazuri active la o populație de 11.928 de locuitori. În Veștem sunt doar două cazuri active la 1764 de locuitori, iar în Mohu și Bungard nu există niciun caz de coronavirus confirmat.

Noile reguli:
Organizarea şi desfăşurarea activităţii în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte este interzisă.

Organizarea şi desfăşurarea spectacolelor de tipul drive–in sunt interzise.

Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi /sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor este interzisă

În situaţia în care activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, este restricţionată sau închisă, se permite prepararea hranei şi comercializarea produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice care nu se consumă în spaţiile respective.

Activitatea cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc este interzisă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Itu scrie

    incidenta din ultimele 14 zile nu coincide cu cazurile active!
    ca o parte s-au facut bine inainte sa treaca alea 14 zile si altii au murit.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.