fbpx

Sibian reținut – A încălcat ordinul de protecție și s-a apropiat de soție

1.195

Un bărbat a fost reținut de polițiștii sibieni după ce s-a apropiat de locuința soției și a încălcat astfel măsurile dispuse prin ordinul de protecție.

„La data de 27.02.2021, în jurul orelor 14:20, o femeie din localitatea Turnu Roșu a sesizat Poliția Orașului Tălmaciu cu privire la faptul că soțul ei, împotriva căruia Judecătoria Avrig a emis la data de 22.12.2020 un ordin de protecție, stabilind obligația de a păstra o distanță minimă de 20 m. față de ea,  de locuința acesteia și de locul de muncă din municipiul Sibiu, precum  și față de fiicele ei minore, a revenit la locuința comună încălcând astfel măsurile dispuse prin ordinul de protecție”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Măsurile dispuse prin ordinul de protecție au fost încălcate de către bărbat în mai multe rânduri de la emiterea ordinului și până în prezent, la nivelul Postului de Poliție Turnu Roșu fiind înregistrate trei dosare penale având ca obiect încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție, faptă prevăzută și pedepsită de art. 47 alin. 1 rap. la art. 38 alin. 1 lit. e) din Legea 217/2003.

Împotriva acestuia s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu urmând a fi prezentat instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.