fbpx

Cinci tineri prinși că goneau cu viteze între 107 – 122 km/h pe Bulevardul Milea

2.397

O acțiune fulger a avut loc, în seara zilei de 1 martie, pe bulevardul General Vasile Milea din Sibiu. Cinci șoferi din Sibiu și alte trei județe, care au apăsat pedala de accelerație prea tare, au rămas fără permisele de conducere.

„În seara zilei de 1 martie a.c., între orele 21,00 – 00,00, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au organizat o acțiune fulger pe linia depistării conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză, în municipiul Sibiu, pe Bulevardul General Vasile Milea”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În cele trei ore în care s-a folosit aparatul de măsurare și înregistrare a vitezei de deplasare a autovehiculelor pe sectorul de drum menționat, polițiștii rutieri au identificat și sancționat 12 șoferi care circulau cu viteză peste limita legală, aplicând sancțiuni în valoare de 12.000 de lei.

Tineri care s-au crezut piloți de curse – Acum sunt pietoni

Ceea ce este demn de menționat este faptul că, dintre cele 12 sancțiuni aplicate, în cazul a cinci șoferi s-a impus aplicarea măsurii complementare de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile. Cei care au fost depistați de aparatura radar circulând cu viteze cuprinse între 107 – 122 km/h sunt tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani, domiciliați în județele Sibiu (doi dintre ei), Vâlcea, Mureș, Galați. Cuantumul amenzilor aplicate celor cinci vitezomani însumează 8.120 de lei.

Acțiunile polițiștilor sibieni vor continua, scopul principal al activităţilor fiind prevenirea victimizării cetăţenilor prin accidente rutiere și creșterea gradului de siguranță în trafic.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Pif scrie

    Politia rutiera în Sibiu e ca inexistenta! Se circula cu 100 km /h fără nici o problema în oraș. Oraș din sălbăticie…

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.